of 59108 LinkedIn

Applicatiebeheer ook tijdens je vakantie goed geregeld?

Reageer

De zomervakanties komen er al weer bijna aan! Zorgeloos op vakantie? Zorg ervoor dat het Applicatiebeheer van Makelaarsuite blijft doorlopen.

De dienstverlening Functioneel Applicatiebeheer zorgt ervoor dat je als gemeente tijdens de vakantieperiode de zekerheid hebt dat het systeem operationeel blijft en dat de berichten conform verwachting uitgewisseld worden met aangesloten applicaties of Landelijke Voorzieningen. Wij monitoren de gegevens en grijpen in, indien nodig. Zodat jezelf kunt genieten van een zorgeloze vakantie!

 

Daarnaast zullen wij een kwaliteitscan uitvoeren.
ACR aanvulling: Binnen Makelaarsuite maken we hierbij gebruik van een aantal kwaliteitscontroles en loggingsmodules die een indicatie geven van de status van de omgeving en de kwaliteit van het applicatiebeheer tot nu toe.  Als samenvatting van de gecontroleerde onderdelen in de Kwaliteitsscan ontvang je een rapport. Dit rapport geeft per gecontroleerd item inzicht in de actuele status bij je gemeente en advies over verbeteringen en oplossingen in hoofdlijnen. Op deze wijze kan er direct actie ondernomen worden door je medewerker of in samenwerking met een consultant van PinkRoccade.

 

Ook zorgeloos op vakantie? Neem contact op met je accountmanager Anne-Christin Rosenberg of Harry Schouten voor de mogelijkheden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers