of 59108 LinkedIn

Aansluiten OLO via Digikoppeling vóór 1 januari 2017

Reageer

Vanuit Rijkswaterstaat ontvingen wij het volgende bericht:

‘In het kader van de beveiligingseisen van de overheid worden xml-bestanden niet meer als bijlage bij een e-mail bij het indienen van een aanvraag verzonden. De xml-bestanden worden dan alleen op de ftp-server aangeboden. Dit geldt ook wanneer een aanvulling op de aanvraag wordt ingediend. De organisaties die het XML bestand vanuit de e-mail in hun eigen systeem inlezen moeten dat proces aanpassen. De wijziging staat gepland voor begin januari 2017.’

Als jouw organisatie nog gebruik maakt van de mail voorziening van het Omgevingsloket Online, dan adviseren wij je hier zo snel mogelijk maatregelen voor te treffen zodat het proces rondom de Omgevingswet niet stil komt te vallen. De oplossing die wij je vanuit PinkRoccade Local Government aanbevelen is om het berichtenverkeer vanuit de landelijke voorziening OLO via Digikoppeling te laten verlopen. PinkRoccade biedt met Makelaarsuite en CLIQ een standaard en bewezen aansluiting tussen het OLO en jouw backoffice applicatie. Hiermee wordt de keten volledig geautomatiseerd, zodat er geen handmatige stappen meer nodig zijn.

 

Voor meer informatie neem contact op met je accountmanager.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

Afbeelding

Afbeelding

Waarom gemeentelijke applicaties onderbrengen in de cloud?

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief Publiekszaken met o.a.

- Geboorte-appje naar gemeente

- iBurgerzaken gereed voor mobiel

- Nieuwtjes uit het land der Burgerzaken

Gemeente Oss kiest heel bewust voor digitale huwelijksaangifte

Klantcases

Burgers en gemeenten, samen in control

Ontwikkeling van ideeën tot apps

Afbeelding

PINKROCCADE opleidingen & Seminars

AfbeeldingPinkRoccade Local Government ziet het als haar verantwoordelijkheid om opdrachtgevers te faciliteren in de steeds veranderende dienstverleningsbehoefte van deze tijd. Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders van onze applicaties. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen waar niet zozeer de applicaties aan bod komen, maar waar we samen met u naar het veranderende gemeentelandschap kijken en wat dat betekent voor u en uw gemeente.

Bloggers

Whitepapers