of 59232 LinkedIn

Vormgeven backoffice gemeente Zwolle

Reageer

Henk Matthijsse (1969) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de rollen van technisch adviseur en algemeen bestuurder, zowel voor de overheid als het bedrijfsleven. Analytisch en bestuurlijk ervaren maken Matthijsse tot een effectief veranderaar.

Matthijsse startte zijn carrière als engineer bij HoSt BV waar hij werkte aan de productie optimalisatie van diverse industriële organisaties. Hierna maakte hij de overstap naar Stork GLT waar hij als afdelingshoofd het Bedrijfsbureau Maintenance heeft vormgegeven. Zijn carrière vervolgde hij bij DUO waar hij diverse rollen vertolkte. Hier was hij, onder andere, leidinggevende van het SAP Competence Center en later Programma Manager. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor het vormgeven van een programma waarmee de gehele inkoop en betaalfunctie van het ministerie van OCW en haar agentschappen werd ingericht en overgedragen aan DUO.

 

In 2006 werd Matthijsse politiek actief als fractievoorzitter voor VVD Assen. In 2010 werd hij benoemd als Wethouder en heeft zich toen volledig ingezet voor de Gemeente Assen. Zijn bestuurlijke verantwoordelijkheden lagen hier op het gebied van een groot stedelijk vernieuwingsprogramma en economische zaken.

 

Nu na vier jaar als wethouder te hebben gewerkt gaat Matthijsse aan de slag bij PBLQ. Voor zijn eerste opdracht gaat Matthijsse de gemeente Zwolle helpen met het vormgeven van de backoffice die nodig is voor de aankomende decentralisaties in het sociale domein.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingMuzenstraat 120,

2511 WB Den Haag,

Postbus 18607,

2502 EP Den Haag

070- 376 36 36

info@pblq.nl

www.pblq.nl

Meer nieuws

TRAINEEPROGRAMMA INFORMATIEMANAGEMENT

Inspiratie-en netwerkevent ‘Informatiemanagement & You’

Afbeelding

Gaat u in 2017 in uzelf investeren?

Afbeelding

Whitepapers

  • ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...

    Smart city

    ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...
  • Voor bestuurders, managers en veranderaars 
 Met de digitalisering van onze samenleving is het...

    Safe in cyberspace

    Voor bestuurders, managers en veranderaars Met de digitalisering van onze samenleving is het...

Bloggers