of 59142 LinkedIn

Marnix Janssen

Informatiemanagement trainee.

 

Marnix is gespecialiseerd in politiek-bestuurlijke vraagstukken en strategische communicatie. Als voormalig gemeenteraadslid in Maastricht weet hij hoe de politieke hazen lopen. Inhoud maakt hij snel eigen met een sterke positionering en heldere kernboodschappen.

Met deze politiek bestuurlijke achtergrond heeft hij zich de laatste jaren ingezet als strategisch communicatie adviseur. Op de public affairs afdeling van Ketchum heeft hij in diverse internationale teams campagnes uitgevoerd. En via zijn eigen onderneming Alexander Public Affairs adviseerde hij o.a. over politieke vraagstukken omtrent decentralisaties in het sociale domein. Op gemeentelijk en regionaal niveau heeft hij dat doorgezet bij het strategisch communicatieadviesbureau Dietz. 


Marnix weet mede door zijn internationale opleidingen eenvoudig verbanden te leggen tussen vele disciplines zowel lokaal en internationaal, en daardoor complexe vraagstukken snel te doorgronden. De voorliggende uitdagingen lagen meestal op het grensvlak van duurzame ontwikkeling en internationale betrekkingen. Aan uitdagingen op dat gebied hoopt hij ook bij PBLQ invulling aan te geven.


Naast zijn werk volgt hij de post master Public Information Management aan de Erasmus Universiteit en PBLQ. Een uitdagende opleiding waarvan hij veel nieuwe inzichten mee naar werk neemt. Voor PBLQ heeft hij o.a. een opdracht bij Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) afgerond waar hij werkte aan de Gemeentelijke Monitor Sociaal Domein.

 

m.janssen@pblq.nl

Marnix Janssen op LinkedIn

Contactgegevens

Muzenstraat 120,

2511 WB Den Haag,

Postbus 18607,

2502 EP Den Haag

070- 376 36 36

info@pblq.nl

www.pblq.nl

Inspiratie-en netwerkevent ‘Informatiemanagement & You’

Afbeelding

Gaat u in 2017 in uzelf investeren?

Afbeelding

Traineeprogramma Informatiemanagement

Whitepapers

  • ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...

    Smart city

    ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...
  • Voor bestuurders, managers en veranderaars 
 Met de digitalisering van onze samenleving is het...

    Safe in cyberspace

    Voor bestuurders, managers en veranderaars Met de digitalisering van onze samenleving is het...