of 59221 LinkedIn

Ilse de Jonge

Jonge Informatieprofessional Bij PBLQ

De meeste vraagstukken beginnen met onbegrip tussen mensen. Aandachtig luisteren en ieders belang in kaart brengen is dan de eerste stap, maar ook het managen van verwachtingen, wat kan wel en wat kan niet. In grote lijnen is dat waar ik voor sta; heldere en duidelijke communicatie met respect voor ieders belang.

 

Na mijn studie Internationaal publiekrecht heb ik in verschillende functies binnen de Rijksoverheid gewerkt. Ik ben nieuwsgierig van aard en ga een uitdaging niet snel uit de weg, want voor ieder probleem is er wel een oplossing. Ik ben niet alleen analytisch sterk maar ook sociaal, energiek, enthousiast en leergierig.

 

Naast het leveren van een bijdrage aan diverse beleidsterreinen, van ontwikkelingssamenwerking tot Middelbaar Beroepsonderwijs, heb ik bij de Nationale Ombudsman kennis gemaakt met conflicthantering, mediation en gesprekstechnieken. Alles bij elkaar de ideale mix aan ervaring om goed en vakkundig de brug te kunnen slaan tussen mensen, processen en tussen beleid en uitvoering.

 

In Internationaal (VN) verband werd ik een echte netwerker genoemd en die manier van werken heb ik later ook op nationaal niveau weten in te zetten. Ik ben gewend om met verschillende belangen om te gaan om daar een voor iedereen werkbare oplossing in te kunnen vinden. 

 

Ik ben organisatorisch sterk en creatief. Ik kan goed meedenken en ik vind het leuk om samen met betrokken partijen te bezien wat er nodig is om snel resultaat te kunnen behalen. Van een grondige analyse of een gedegen plan van aanpak tot de coördinatie van een breed gedragen rapport of de organisatie van een event.

 

06 249 29 811 / Stuur mij een e-mail

Verliefd op Den Haag en geboeid door de overheid

Dit is Ilse. Enthousiast, gedreven, soms een beetje druk maar tegelijkertijd serieus, leergierig, breed geïnteresseerd en vooral heel erg nieuwsgierig. Verliefd op Den Haag en geboeid door de overheid. De relatie tussen overheid en burger en de invloed van digitalisering op de samenleving is wat haar bij PBLQ heeft gebracht. Hier schrijft ze elke twee weken over iets wat ze meemaakt in haar dagelijks leven als jonge informatieprofessional en tijdens haar opleiding. Over de invloed van digitalisering, het nieuws en de wereld om haar heen, maar ook over haar collega's, ambtenaren, borrelen op het plein en vergaderingen op maandagochtend.

 

Lees hier alle columns van Ilse.

 • Digimensenrechten en de koffiedames

  Reageer

  Sinds kort werk ik bij Logius. Een nieuwe klus, nieuwe functie, nieuwe collega’s, nieuwe werkzaamheden, een nieuwe omgeving… Alles is nieuw. Even wennen dus. Maar ik voel me gelukkig al een beetje thuis. Mijn nieuwe collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam, ze willen me alles uitleggen. Zo vind ik snel mijn weg. Maar ik voel me pas écht ergens thuis wanneer de koffiedames me herkennen.

Contactgegevens

AfbeeldingMuzenstraat 120,

2511 WB Den Haag,

Postbus 18607,

2502 EP Den Haag

070- 376 36 36

info@pblq.nl

www.pblq.nl

TRAINEEPROGRAMMA INFORMATIEMANAGEMENT

Inspiratie-en netwerkevent ‘Informatiemanagement & You’

Afbeelding

Gaat u in 2017 in uzelf investeren?

Afbeelding

Whitepapers

 • ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...

  Smart city

  ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...
 • Voor bestuurders, managers en veranderaars 
 Met de digitalisering van onze samenleving is het...

  Safe in cyberspace

  Voor bestuurders, managers en veranderaars Met de digitalisering van onze samenleving is het...

Bloggers