of 59221 LinkedIn

WML Remote SAP Technisch Applicatie Beheer

Reageer

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) heeft het integrale technische beheer van het SAP-landschap uitbesteed aan KPN. KPN verzorgt het SAP technische applicatiebeheer, in combinatie met het OS (Operating System) en Database beheer, draaiend op een hardware platform in eigendom van WML.

WML is de drinkwaterleverancier voor alle huishoudens in Limburg. Daarnaast levert WML ook leidingwater aan Limburgse bedrijven. Als openbaar nutsbedrijf voert WML zijn verplichtingen zorgvuldig uit. Goede kwaliteit, constante levering van drinkwater en service voor de klanten staat bij WML centraal.

 

WML levert per jaar meer dan 70 miljoen m3 water door de hoofdwaterleiding die ca. 8.750 km lang is. Het water wordt geleverd aan ca. 500.000 particulieren en 15.000 zakelijke klanten.

 

KPN won eind 2014 de Europese aanbesteding van zeven andere inschrijvers. WML heeft aangeven dat ze voor KPN hebben gekozen omdat KPN een grote voorsprong had op het gebied van kwaliteit en klantfocus. KPN maakt als enige leverancier gebruik van geavanceerde tooling waardoor o.a. het releaseproces sterk vereenvoudigd kan worden.

 

Vanaf 1 februari 2015 heeft KPN het beheer van zesentwintig SAP omgevingen overgenomen.

Wilt u ook weten wat KPN voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van SAP? Neem contact op met uw accountmanager via 070- 343 69 00 optie 2. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30u – 17.30u. U kunt ook een e-mail sturen naar info.lokaleoverheid@kpn.com.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers