of 59232 LinkedIn

Webevent Digitale Deurmat CORV

Reageer

Graag nodigt KPN Lokale Overheid u uit om kennis te maken met de diensten Generieke Berichten Platform (GBP) en de Digitale Deurmat CORV. Tijdens het gratis Webevent op dinsdag 16 september van 10.00 tot 11.00 uur laat KPN Lokale Overheid u zien op welke wijze u uw digikoppelingen kunt invullen met de dienst Generieke Berichten Platform. Deze dienst is geschikt voor digikoppelingen naar onder andere OLO, LVWOZ, CORV en vele anderen.

Om op 1  januari 2015 aan uw wettelijke verplichtingen in het kader van de Jeugdwet te voldoen, bent u ook als gemeente verplicht aan te sluiten op de Collectieve Routeer Voorziening, kortweg CORV. KPN Lokale Overheid biedt naast het Generieke Berichten Platform, samen met partner Gemboxx, de Digitale Deurmat CORV. Een minimale variant waarmee u als gemeente op de meest eenvoudige wijze aan deze Jeugdwet kunt voldoen.

 

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan eenvoudig via een mail naar: info.lokaleoverheid@kpn.com. U ontvangt 1 week voor aanvang van het Webevent de inloggegevens per e-mail. Tijdens het Webevent is er de mogelijkheid om direct vragen te stellen.

 

De voordelen van de Digitale Deurmat CORV op een rij:

 

  • Eenvoudig aan de wet voldoen
  • Veilige oplossing
  • Flexibel opzegbaar

 

Graag toont KPN Lokale Overheid u welke functionaliteiten de Digitale Deurmat CORV biedt en hoe deze zich verhoudt tot een keuze voor een volledige regie applicatie met een ‘gewone’ digikoppeling.

 

Wij hopen u op 16 september om 10.00 uur te verwelkomen!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers