of 59232 LinkedIn

Waterinfodag 2015: Dé inspiratiedag voor informatievoorziening in de watersector

Reageer
De watersector digitaliseert in hoog tempo. Wat dat voor waterschappen en waterleidingbedrijven betekent, daar weet u alles van. En de oplossingen? Die biedt KPN. Wij vertellen het u graag, op de Waterinfodag 2015. De waterinfodag is de jaarlijkse ontmoetings-, kennisdelings- en inspiratiedag over de informatievoorziening in de watersector. En KPN is er ook! Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

Mogelijkheden van morgen vandaag beschikbaar maken. De workshops die KPN organiseert tijdens de Waterinfodag zijn gericht op een drietal thema’s namelijk: Kritische communicatie, Informatiebeveiliging en security en Internet of Everything. Wij nodigen u van harte uit om aan deze (interactieve) workshops deel te nemen.

 

Kritische communicatie
Als organisatie hebt u te maken met kritische processen en calamiteiten die altijd ondersteund moeten worden. KPN vertelt u meer over de technologie en processen die hierbij komen kijken.

 

Informatiebeveiliging
Oscar Koeroo (KPN-CISO) neemt de aanwezigen mee in de praktijkcase ‘hack bij de gemeente Veere’. Hij heeft hier onderzoek naar gedaan wat heeft gezorgd voor de responsible disclosure bij het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Het betreft niet eerder gepubliceerd materiaal.

 

Internet of Everything
We kennen allemaal het voorbeeld van de slimme vuilniscontainer die een bericht stuurt als hij vol is zodat de ophaaldienst rijdt wanneer het nodig is. Maar de mogelijkheden van Internet of Things zijn enorm. Kom naar de workshop van KPN i.s.m. de IoT Academy en ontdek wat uw organisatie met Internet of Things kan realiseren.

 

Programma en aanmelden
De Waterinfodag vindt plaats op 5 maart 2015 van 9.00 tot 17.30 uur in 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Deelname aan de waterinfodag is €150,00. Voor medewerkers van waterschappen en waterleidingbedrijven is deelname gratis. Wel dient u zich van tevoren aan te melden via deze link.

Meer informatie over het KPN programma tijdens de Waterinfodag vindt u hier.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers