of 59250 LinkedIn

Vlaardingen bereikbaar met TelefonieOnline

Reageer

Gemeente Vlaardingen heeft met KPN naar een oplossing gezocht voor de piketdienst. Daarbij waren een aantal zaken belangrijk. Allereerst was van belang dat medewerkers zich aan en af konden melden voor de betreffende piketdienst. Ten tweede was het erg belangrijk dat bij een gemist gesprek ook het nummer van de beller op het scherm van de dienstdoende medewerker zichtbaar zou zijn.

De medewerkers van de piketdienst hebben alleen de beschikking over een smartphone. Met deze smartphone dient zowel het gesprek als het aan- en afmelden bij de piketdienst te worden gerealiseerd.

KPN heeft aan Vlaardingen een oplossing geboden met TelefonieOnline, een cloud gebaseerd communicatiesysteem, speciaal bedoeld voor lokale overheden. De dienst is bereikbaar via het mobiele netwerk en kan daarom erg snel worden uitgerold. De grote uitdaging bij Vlaardingen was het telefoonnummerplan dat historische gegroeid was waardoor nummerblokken niet zomaar konden worden gebruikt. Het project is succesvol uitgevoerd door een optimale samenwerking tussen de gemeente en KPN.

De komende tijd wordt verder getest met de mogelijkheden voor onder andere BHV en de strooidienst.

Wilt u meer informatie over TelefonieOnline? Neem contact op met uw accountmanager via info.lokaleoverheid@kpn.com of 070 – 343 69 00 optie 2.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers