of 59232 LinkedIn

Toepassen Nerve Centre bij calamiteiten

Reageer

Gemeentehuizen, waterschappen, openbare veiligheid, provincies en waterleidingbedrijven hebben allemaal te maken met (dagelijkse) crisissituaties. Dit kan uiteenlopen van ongewenst gedrag aan de balie in het gemeentehuis tot aan (technische) storingen in het waterschap. Communicatie tijdens crisissituaties is van groot belang, soms zelfs van levensbelang.

Nerve Centre is een breed inzetbare oplossing voor effectieve communicatie in uiteenlopende (nood)situaties. Wanneer er ergens een alarm wordt gegeven, start Nerve Centre een scenario waarmee groepen personen kunnen worden opgeroepen (bijv. het BHV-team) en men direct kan overleggen in een groepsgesprek. Nerve Centre geeft direct de aard en locatie van het incident door. Maar ook technische alarmen kunnen worden bewaakt en afgehandeld door Nerve Centre. Kortom, Nerve Centre is een systeem waarmee een communicatieplan op basis van een gebeurtenis wordt uitgevoerd. Doordat er snel gecommuniceerd wordt, kan men ook adequaat reageren. Dit bespaart in de meeste gevallen niet alleen tijd, maar ook geld.

 

Het beheer van Nerve Centre is eenvoudig en het systeem is schaalbaar. Nerve Centre groeit dus mee met uw organisatie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Nerve Centre? Kijk op www.nervecentre.nl of neem contact op met uw accountmanager via (070)343 69 00 optie 2 of via info.lokaleoverheid@kpn.com.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers