of 59232 LinkedIn

Stroomstoring Noord-Holland

Reageer

Op 27 maart begon om kwart voor tien een grote stroomstoring die een groot deel van Noord-Holland en Flevoland heeft getroffen. Oorzaak was een defect in een hoogspanningsstation in Diemen, waar werkzaamheden werden verricht.

De systemen van KPN zijn in de regio Noord Holland en Flevoland, waar de stroom is uitgevallen, direct over gegaan op de noodvoorziening. In een groot gedeelte van het getroffen gebied heeft de noodvoorziening gewerkt en konden mensen dus gewoon blijven bellen en gebeld worden. Wel was het erg druk op het netwerk waardoor de verbinding als gevolg van de drukte soms moeilijk tot stand kwam. Deze noodvoorziening zorgde er ook voor dat de datacenters in de lucht werden gehouden.

 

Bent u benieuwd wat een uitwijk verbinding voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 070 – 343 69 00 optie 2. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30u – 17.30u. U kunt ook een e-mail sturen naar info.lokaleoverheid@kpn.com.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers