of 59232 LinkedIn

Optimaal radioverkeer voor zowel spraak- als datacommunicatie

Reageer

KPN Portofonie Abonnementen

KPN Critical Communications levert al jaren portofoons en PMR (Private Mobile Radio)-systemen. Wij bieden u nu een abonnement aan om lokaal of nationaal gebruik te kunnen maken van een PMR-netwerk. Als klant hoeft u niet meer te investeren in eigen systemen en het biedt flexibiliteit. KPN levert de abonnementen in samenwerking met Entropia Digital, op basis van een landelijk dekkend portofonie netwerk, volgens de digitale TETRA-standaard, bestemd voor de professionele gebruiker.

Door het toepassen van de digitale trunking techniek is optimaal radioverkeer voor zowel spraak- als datacommunicatie mogelijk tussen mobilofoons en portofoons onderling en naar een centraal punt, de meldkamer. Het via encryptie en authenticatie beveiligde netwerk biedt een snelle verbinding met een hoge betrouwbaarheid. De abonnementen kunnen volledig worden afgestemd op het gebruik per maand en de benodigde faciliteiten. Een abonnement kunt u met of zonder portofoon afnemen.

 

Bekijk meer informatie op kpn.com/portofonie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers