of 59232 LinkedIn

Ontbijtsessies in het teken van informatiebeveiliging

Reageer

In september 2014 organiseerde KPN Lokale Overheid een security event voor de lokale overheid. Dit event stond volledig in het teken van Informatiebeveiliging. Partner Sophos gaf een presentatie tijdens dit event. Nu organiseert Sophos zelf verschillende korte, gratis ontbijtsessies door heel Nederland.

Tijdens deze ontbijtsessies, leert u alles over de nieuwe regels van de EU Data Beschermingsregulering en ontdekt u wat u moet doen om er zeker van te zijn dat uw organisatie en uw klanten klaar zijn voor deze nieuwe regulering. Door de decentralisaties en het gebruik van privacygevoelige informatie neemt het risico van verlies, diefstal of misbruik van deze informatie toe. Met de komst van de EU Data Beschermingsregulering geeft dit de lokale overheid een extra uitdaging op het gebied van informatiebeveiliging.

 

Op de website van Sophos vindt u alle informatie over deze ontbijtsessies en kunt u zich aanmelden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers