of 59250 LinkedIn

Mijn PGB voor gemeenten

Reageer

Veel gemeenten maken gebruik van de webdienst “Mijn PGB voor gemeenten” van SVB als basis voor hun verantwoordingsproces. Voor de beveiliging van Mijn PGB voor gemeenten maakt SVB gebruik van de dienst SesamID van KPN Lokale Overheid. Kiest u er als gemeente voor om Mijn PGB door een andere organisatie te laten uitvoeren, dan biedt SesamID  u de mogelijkheid deze organisatie te machtigen. Gebruik hiervoor het ‘Machtingsformulier Mijn PGB’. Verwerking van de aanvraag kost maximaal 5 werkdagen.

De te machtigen organisatie dient bij SesamID bekend te zijn en dient te beschikken over een Gemnet Verbinding. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u contact opnemen met paul.bloemers@kpn.com of info.lokaleoverheid@kpn.com.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers