of 59221 LinkedIn

Laatste trends en mogelijkheden rond slimme ICT

Reageer

AfbeeldingKPN Lokale Overheid officieel partner Smart City Event 2015

Sensoren in straatverlichting om luchtkwaliteit en geluidsoverlast lokaal te meten. Monitoring van geparkeerde fietsen om weesfietsen en parkeerproblemen te voorkomen en advies over de beste fietsroute. Of snel inzicht in het beste vervoersmiddel, parkeermogelijkheden en aantrekkelijke aanbiedingen voor een dagje winkelen of strand. Tijdens het Smart City Event 2015 presenteert KPN Lokale Overheid de laatste trends en mogelijkheden rond slimme ICT. Een bezoek aan KPN is de eerste stap naar het slimmer maken van uw eigen gemeente.

In de stad van de toekomst is slimme ICT onmisbaar. Zeker nu gemeenten te maken hebben met een toenemend aantal kerntaken. Zoals de verantwoordelijkheid voor jeugdzorg, de participatiewet en het sociale domein. Voor dit groeiende aantal taken zijn bovendien steeds minder middelen beschikbaar: er moet meer met minder.

 

KPN Lokale Overheid ondersteunt met slimme technologie

De invulling van deze uitdagingen vraagt om slimmere gemeenten. Het Smart City Event 2015 is hét evenement voor iedere gemeente die slimme ICT wil toepassen in de openbare ruimte. KPN Lokale Overheid is officieel partner van dit event en ondersteunt gemeenten met de toepassing van slimme technologie die het leven van burgers makkelijker, veiliger en beter maakt.

 

Het Smart City Event verwelkomt meer dan 450 bezoekers uit verschillende sectoren en landen. Tijdens het event ligt de focus op best practices, innovatieve business modellen, inspirerende samenwerkingen en hoogstaande technische oplossingen. Dat wilt u niet missen!

 

KPN presenteert: de EventCloud

Als officiële partner organiseert KPN Lokale Overheid een plenaire sessie over de opkomst van Smart Cities en een masterclass over waarom een Smart City voor iedere gemeente interessant is. Ook leidt KPN een aantal rondetafeldiscussies over hoe u een Smart City start. Én we presenteren de dienst EventCloud, die we samen met Future Events, Incentro en PROOOST hebben ontwikkeld. Een innovatief concept om evenementen smart en veilig in de openbare ruimte te kunnen organiseren. De dienst wordt op 26 april ingezet tijdens het Life | Live Festival in Den Haag. Natuurlijk kunnen bezoekers ook doorlopend bij de KPN stand terecht voor demo’s, presentaties en een goed gesprek.

 

Het Smart City Event 2015 vindt plaats van 2-5 juni in de Amsterdam ArenA. U kunt zich hier aanmelden. Meer informatie over het Smart City Event 2015 is te vinden op de website.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers