of 59221 LinkedIn

KPN Inspire

Reageer

Sinds een aantal maanden is KPN gestart met het online platform KPN Inspire. KPN Inspire bevat content die gerelateerd is aan de thema’s: bereikbaarheid en samenwerken, betrouwbaarheid en veiligheid en ICT as a Service. Deze content is interessant voor het middel- en hoger management van grootzakelijke en corporate ondernemingen en overheden. Maar ook voor anderen die willen weten hoe ICT leeft zijn uiteraard welkom. Binnen KPN Inspire zijn er verschillende inspirators actief. Dit zijn een aantal koplopers in verschillende werkvelden die hun visie en scherpe blik delen.

Bent u benieuwd naar KPN Inspire? Neem dan gerust een kijkje op dit online platform en word lid! Laat u door KPN Inspire inspireren en verbinden met anderen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers