of 59232 LinkedIn

KPN helpt bij het opstellen van een business continuity plan

Reageer

Calamiteiten doen zich helaas regelmatig voor. Of ze nu door externe factoren worden veroorzaakt, of door interne factoren binnen uw bedrijf, de  gevolgen voor uw ICT omgeving zijn divers en kunnen uw bedrijfscontinuiteit in gevaar brengen.

Het is belangrijk vooraf de risico’s en het afdekken van die risico’s in kaart te brengen. Dat kan onder andere in de vorm van een calamiteiten- of business continuity plan. KPN Consulting heeft veel expertise in huis om u te assisteren bij de samenstelling van zo’n plan.

 

Herstel van ICT voorzieningen, continuering van uw dienstverlening op een zo kort mogelijke termijn is van groot belang. KPN heeft alles in huis om u daarbij te helpen, maar ook kan KPN tijdelijke oplossingen leveren waaronder:

-        tijdelijke verbindingen, waaronder straalverbindingen;

-        LAN en Wifi, maar ook PC werkplekken;

-        Telefooncentrales;

-        Mobiele oplossingen;

-        Cloud diensten op tijdelijke basis;

-        Aansluiting op het last resort netwerk: Nood Communicatie Voorziening, dat voor bestuurlijk Nederland en maatschappelijk vitale sectoren in geval van calamiteiten en crisis;

 

Veel mogelijkheden om te zorgen dat uw medewerkers onafhankelijk van plaats weer snel kunnen werken en communiceren, dat uw ICT infrastructuur en voorzieningen snel weer up en running zijn.

 

KPN biedt mogelijkheden om calamiteiten voorzieningen in de vorm van een dienst af te nemen, waarbij respons en herstel worden gegarandeerd. U kunt ook ad hoc van de diensten van KPN gebruik maken.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers