of 59250 LinkedIn

IT Smart City Event 2015

Hét event voor overheden over ontwikkelingen rondom Smart Cities
Reageer

Hét event voor overheden over ontwikkelingen rondom Smart Cities

Sensoren in straatverlichting om uitstoot en geluidsoverlast lokaal te meten. Monitoring van geparkeerde fietsen om weesfietsen en parkeerproblemen te voorkomen. Of slimme prullenbakken die een seintje geven als ze vol zijn. In de stad van de toekomst is slimme ICT onmisbaar. Is uw gemeente al smart bezig? Of wilt u weten hoe u een Smart City start? Wij horen het graag tijdens het IT Smart City Event 2015 in Amersfoort.

Het IT Smart City Event 2015 is hét evenement voor iedere gemeente die slimme ICT wil toepassen. En KPN is partner!

 

Keynote Nico Baken

Smart Cities doen meer met minder, zetten in op veiligheid en maken optimaal gebruik van inzichten en ontwikkelingen uit verschillende sectoren. Dat geldt voor grote gemeenten, maar ook voor de kleinere. Op 23 september laat professor Nico Baken zien waarom een Smart City interessant is voor íedere gemeente. Zorg dat u deze keynote niet mist!

 

Roundtable: Roel Willemsen

Gemeente Eindhoven is met meerdere projecten hard op weg om een Smart City te worden. Door verschillende initiatieven wordt Eindhoven in de toekomst slimmer, veiliger en duurzamer. Roel Willemsen is vanuit KPN direct betrokken bij de verschillende projecten die daar lopen. Hij wil zijn inzichten op Smart City graag met u delen. Ook kijkt hij ernaar uit u uit te dagen om na te denken over het Smart maken van uw eigen stad.

 

Programma en aanmelden

Het IT Smart City Event 2015 vindt plaats op 23 september in de Prodentfabriek in Amersfoort. KPN is op het evenement aanwezig met een stand waar u terecht kunt met al uw vragen. Meer informatie over het IT Smart City Event 2015 is te vinden op itsmartcities.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers