of 59232 LinkedIn

Inzicht in het Datacenter

Reageer

'CyberCenter van dichtbij bekeken' is de titel van een reeks seminars die wij elke 3e donderdag van de maand organiseren. Wij ontvangen u graag in ons nieuwste en ultraveilige Datacenter in Almere.

Het veiligstellen van de continuïteit van de eigen bedrijfsprocessen staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Vaak moet nog het nodige gebeuren om die continuïteit daadwerkelijk te garanderen. Is uw organisatie voorbereid op calamiteiten? Hoe zorgt u ervoor dat uw netwerk en applicaties blijven draaien onder alle omstandigheden? En wilt u de zorg voor uw netwerk inclusief de bijkomende beheerdersaspecten volledig in eigen hand hebben of overweegt u juist uitbesteding van bepaalde ICT of telecomactiviteiten? Wij beschikken over riante en betrouwbare ICT-voorzieningen en diverse oplossingen om u te helpen. Juist wanneer u outsourcing van uw ICT-activiteiten overweegt.

 

Tijdens de KPN Seminar Series informeren wij u graag in ongedwongen sfeer over de mogelijkheden. Wilt u een seminar bijwonen of hebt u hier vragen over? Bekijk de uitnodiging of stuur een e-mail naar info@kpnseminar.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers