of 59250 LinkedIn

Geografische informatiesystemen

Samenwerken in een ‘partner ecosysteem’ steeds belangrijker om succesvol te kunnen ondernemen.
Reageer

In de huidige markt wordt samenwerken in een ‘partner ecosysteem’ steeds belangrijker om succesvol te kunnen ondernemen. KPN en Esri Nederland (marktleider op het gebied van geografische informatiesystemen) hebben elkaar gevonden in een strategische samenwerking voor de ontwikkeling en het aanbieden van Nederlandse clouddiensten en ArcGIS technologie.

Met ArcGIS kunnen bedrijven en overheden kaarten maken en geografische analyses doen, onderhoud registreren, plannen maken en online delen. Door deze samenwerking bieden Esri en KPN de mogelijkheid om de ArcGIS-technologie en de data op te slaan en te bewerken in CloudNL. Dit betekent dat alles vanuit Nederland beheerd wordt in duurzame Nederlandse datacenters. Hiermee wordt ingespeeld op een toenemende marktbehoefte van organisaties om data in Nederland op te slaan compliant aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers