of 59232 LinkedIn

eHerkenning voor waterschappen en waterleidingbedrijven

1 reactie

Wat DigiD is voor burgers is eHerkenning voor bedrijven. Dankzij deze digitale authenticatie kunnen waterschappen en waterleidingbedrijven hun diensten veilig online aanbieden. En dat scheelt tijd, zeker ook voor ondernemers. Het past bij deze tijd om alles online en wanneer het de burger of het bedrijf uitkomt te kunnen regelen. Ook met waterschappen en waterleidingbedrijven. Niet dat daarmee het fysieke loket verdwijnt. In sommige gevallen heb je liever iemand voor je. Maar in veel gevallen voorziet eHerkenning in een behoefte.

eHerkenning vergroot dus de flexibiliteit voor bedrijven. Maar ook voor waterschappen en waterleidingbedrijven zelf heeft de dienst veel voordelen. Digitale aanvragen komen rechtstreeks binnen in de backoffice, waar ze direct opgepakt kunnen worden. Dat voorkomt pieken in de werkbelasting, waardoor zaken sneller afgehandeld worden.

 

eHerkenningsmiddelen

In sommige gevallen heeft u zelf een eHerkenningsmiddel nodig. Bijvoorbeeld voor een vergunningaanvraag bij Omgevingsloket Online, voor een Digitale Verklaring Omtrent Gedrag of subsidieaanvragen bij RVO. Deze eHerkenningsmiddelen kunt u bij KPN Trusted Services aanvragen via eHerkenning.kpn.com. Daar staan voor u de aanvraagformulieren, tariefinformatie en een gespecialiseerde supportingang.

 

KPN Lokale Overheid is eHerkenningsmakelaar en kan voor overheden de aansluiting op het netwerk verzorgen. Meer weten? Neem dan contact op met uw accountmanager of met Arnold Talmon via 070-343 69 00 optie 2.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Jannie op
Wat is dit voor reclame? Een advertorial???
Artikel zonder nieuwswaarde. Puur reclame...

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers