of 59232 LinkedIn

Digitale Deurmat CORV live

Reageer

Op 1 januari moesten alle gemeenten en de nieuwe Veilig Thuis organisaties aangesloten zijn op de CORV, de Collectieve Opdracht Routeer Voorziening. Ongeveer twee derde van de Veilig Thuis (VT) organisaties en ruim 20% van de gemeenten hebben gekozen voor de Digitale Deurmat CORV, de meest eenvoudige oplossing om aan dit gevolg van de invoering van de Jeugdwet te voldoen.

Partners van de dienst Digitale Deurmat, GemCloud en KPN Lokale Overheid, zijn er samen met het ministerie van Veiligheid en Justitie en de opdrachtgevende gemeenten en VT’s in geslaagd al deze aansluitingen tijdig op te leveren. Een resultaat waar KPN Lokale Overheid best een beetje trots op is.

Inmiddels is KPN Lokale Overheid alweer druk aan de slag met de ontsluiting van het Gemeentelijke Gegevensknooppunt, de volgende grote stap in het verder automatiseren van gemeentelijk berichtenverkeer in het sociale domein. Dit gebeurd op basis van het Generieke Berichten Platform (GBP) met Digikoppeling.

 

Wilt u meer informatie over de dienst Digitale Deurmat CORV? Of over de aansluiting van het Gemeentelijke Gegevensknooppunt of het Generieke Berichten Platform? Neem dan  contact met ons op via 070 – 343 69 00 optie 2. Wij zijn bereikbaar van 08.30u – 17.30uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info.lokaleoverheid@kpn.com.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers