of 59221 LinkedIn

Decentralisatie en het belang van informatiebeveiliging

Reageer

Informatiebijeenkomst voor gemeenten met als thema:

Decentralisatie en het belang van informatiebeveiliging
Donderdag 16 oktober – van 12.00 tot 17.00 uur in het KPN SQC in Hilversum

Door de decentralisatie ontstaan er nieuwe samenwerkingen en verantwoordelijkheden. Als gemeente heeft u een centrale rol in de uitvoering hiervan. Informatie is in de uitvoer van bijvoorbeeld zorgtaken van cruciaal belang, maar wie beschikt over welke informatie? Samenwerking buiten het gemeentelijke domein, BYOD, keukentafel-gesprekken en dossiers met privacygevoelige informatie zijn allemaal uitdagingen waar u als gemeente voor staat. Daarnaast neemt ook de druk toe op het gebied van regelgeving, normen en bewijs. Bereid u dus voor op wat er komen gaat op het gebied van de decentralisaties en maak toekomstvaste keuzes.

KPN organiseert voor u een inspirerende middag over deze ontwikkelingen en toepassing hiervan. Kennis die u helpt om meer waarde te creëren voor uw organisatie en op een veilige wijze de burgers van dienst te kunnen zijn. Het programma bestaat uit een samenspel van verschillende sprekers en praktijkcases; waarbij de decentralisatie, informatiebeveiliging en privacy de rode draad zijn.

 

U kunt zich hier inschrijven.

De bijeenkomst vindt plaats in het KPN SQC (Service Quality Center) in Hilversum. De ontvangst is vanaf 12.00 uur met een lunch en het programma start om 13.00 uur. Het programma eindigt om 17.00 uur. Binnenkort ontvangt u een e-mail met het volledige programma.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers