of 59221 LinkedIn

De gids Big Data is het antwoord op vragen die opgesloten zitten in uw data

Reageer

De mogelijkheden om meer waarde uit uw data te halen groeien hard. Sensoren die data verzamelen, software die verschillende bronnen met elkaar kunnen combineren en draadloze technologie die de data overal naar toe kunnen transporteren. Is dit dan het moment om data meer ruimte te geven in uw organisatie?

KPN onderzoekt laagdrempelig of het antwoord op uw business vraag met data te bereiken is. Kan de vervangingsstrategie van onze leidingen effectiever met data? Heeft onze data wellicht waarde voor andere organisaties? Kunnen we met data eerder ernstige vervuiling ontdekken en bij de bron aanpakken? Is het mogelijk om de vraag aan water beter te voorspellen? Wij zoeken het voor u uit.

 

Voor een vaste prijs en binnen een periode van acht weken brengt KPN in kaart of data een meerwaarde voor uw vragen is en zo nee, wat de achtergrond daarvan is. Hierin werkt KPN nauw met u samen om antwoorden te vinden die u daadwerkelijk in staat stellen om uw werk beter te kunnen doen.

Uitdagingen die onderzocht worden, zijn:

 

  • Welke databronnen zijn interessant voor uw organisatie?
  • Hoe betrouwbaar en toegankelijk is uw data?
  • Is er een derde partij nodig om data-uitwisseling mogelijk te maken?
  • Mag u de data gebruiken en past de toepassing bij uw imago?
  • Is de business case sluitend voor het toepassen van de oplossing?
  • Welke technologie past het beste bij u?

 

Deze aanpak heeft zich bewezen binnen de overheid, onderwijs en industriële sector en geleid tot nieuwe verdienmodellen en een hogere operational excellence. Deze Big Data-oplossing draait in ons KPN Datacenter in Nederland.

 

Bent u benieuwd of de ontwikkeling op het gebied van data een meerwaarde kan hebben voor uw organisatie? Neem dan contact op met uw accountmanager via (070)343 69 00 optie 2 of via info.lokaleoverheid@kpn.com.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers