of 59232 LinkedIn

Business Continuïteitsplan: een uitstekend uitgangspunt bij calamiteiten

Reageer

Business Continuïteits event

U bent een ondernemende organisatie in het lokale overheidsland. De activiteiten die u onderneemt worden in toenemende mate ondersteund door ICT en de verwachting is dat dit in de nabije toekomst toeneemt. Gelukkig maar, want het maakt uw organisatie wendbaarder, competitiever, innovatiever en beheersbaarder. En dat is belangrijk bij uw publieke rol naar de burgers. Dit betekent ook dat u moet kunnen bouwen op betrouwbare ICT diensten en ICT ondersteuning.

En dit heeft direct impact op het primaire proces. Uiteraard maakt uw organisatie gebruik van een Business Continuïteitsplan. Een uitstekend uitgangspunt bij calamiteiten, maar het kan zijn dat deze de afgelopen jaren niet adequaat is ge-update.

 

Op 19 maart is er de mogelijkheid om bij te praten hoe u zich het beste kunt voorbereiden met betrekking tot uw continuïteit zodat de impact op uw rol in de publieke dienstverlening naar de burgers zo weinig mogelijk schade ondervindt. Onderwerpen zijn o.a. het maken en testen van uw Business Continuïteitsplannen en onze visie op Business Continuïteit in relatie tot het werken in de Cloud.

 

Deelnemen aan dit Business Continuity-event van KPN? Ga dan naar uitwijkinfo.nl en meld u aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers