of 59232 LinkedIn

Beveiligingsnormen organisaties met DigiD-koppeling

Reageer

KPN Lokale Overheid verstrekt voor de 2e keer TPM voor DigiD-audit

Op 1 mei 2015 moeten alle organisaties met een DigiD-koppeling kunnen aantonen dat zij voldoen aan alle 28 normen van Logius. Deze beveiligingsnormen zijn opgesteld na enkele grote incidenten die in 2011 op het gebied van informatiebeveiliging hebben plaatsgevonden. KPN Lokale Overheid heeft, als leverancier van de dienst DigiDSigning, voor de 2e keer alle relevante normen laten auditen door Deloitte. Het resultaat is een rapportage waarin wordt weergegeven dat KPN Lokale Overheid voldoet aan alle toepasselijke normen.

KPN Lokale Overheid is nu klaar om de TPM (Third Party Mededeling), aan haar klanten te verstrekken. De klanten hebben zelf nog de verantwoordelijkheid om het assessment uit te voeren voor de zogenaamde governance normen die betrekking hebben op hun eigen organisatie.

 

Wilt u meer weten over TPM en DigiDSigning? Neem dan contact met ons op via 070 – 343 69 00 optie 2. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30u – 17.30u. U kunt ook een e-mail sturen naar info.lokaleoverheid@kpn.com.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers