of 59250 LinkedIn

Overheid hoopt op meer diversiteit middels traineeships

Reageer

Steeds meer overheidsinstellingen, en dan vooral gemeenten, onderkennen de meerwaarde van young professionals. Het is immers deze groep die, vers van de opleiding, op de hoogte is van de allernieuwste inzichten. Verder is het de groep die vernieuwing van nature omarmt. Opgegroeid met laptop, tablet en smartphone zien zij bij digitale doorontwikkeling of transformatie direct volop kansen. Vaak onderbouwd met voorbeelden die ze bij andere platforms hebben opgepikt.

Maar het is ook de groep die wordt gekenmerkt door grote diversiteit en brede oriëntatie. Beide kenmerken waar overheidsinstellingen naarstig naar op zoek zijn, omdat dit een belangrijk onderdeel is van de dagelijkse praktijk.

 

Wat bij deze startende professionals soms nog ontbreekt is het leggen van het juiste verband tussen de ideeën die ze opdoen in de dagelijkse praktijk en de toepassing van die ideeën. Het is daarom dat goede begeleiding en gerichte ontwikkeling de basis vormen voor het optimaal profiteren van deze diverse groep young professionals. Diverse organisaties stellen hiervoor traineeships in het leven die, bij voldoende motivatie, een garantie zijn voor een mooie carrière. Maar ook JS Consultancy zelf heeft interessante young professional programma’s ontwikkeld die bijdragen aan een droomstart.

 

Naar de traineeships >>

Meer informatie over onze young talent programma’s >>

Als organisatie op zoek naar jong talent? >>

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Contactgegevens

Herrie Geuzendam

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding


Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Digitaal

 Afbeelding

 

 

 

Digitale transformatie in het publieke domein

Echt anders werken: ontwikkelingen, resultaat en aanpak