of 59250 LinkedIn

Expertisebijeenkomst over Digitale Transformatie – zo doe je dat

Expertisebijeenkomst over digitale transformatie – zo doe je dat. Kennismaking met digitaliseringsprocessen en wat daar allemaal bij komt kijken
Reageer

Donderdag 6 april vond in het oude Stadhuis in Alkmaar de expertisemiddag rondom Informatisering en Digitalisering plaats. Deze middag werd geleid door Patricia Croese en Marjan Schils die het boek ‘Digitale Transformatie – Zo doe je dat’ schreven. In deze bijeenkomst wilden ze de deelnemers kennis laten maken met digitaliseringsprocessen binnen bedrijven en wat daar allemaal bij komt kijken.

 

Deze middag werd het stappenplan voor digitale transformatie, wat de auteurs in hun boek beschrijven, toegelicht. Daarnaast werd met behulp van interactieve opdrachten de link gemaakt tussen digitale transformatie en de eigen organisatie. Welk dilemma speelt er in jouw organisatie op het gebied van digitalisering en informatisering? En bij welke stap in het stappenplan sluit dit aan? Het kiezen van een dilemma uit de eigen organisatie en het spelen van een potje scrumpoker zorgen voor een heldere voorstelling van zowel het probleem in de organisatie als het opgestelde stappenplan.

 

Voor deelname aan de bijeenkomst hoef je geen rasechte digitaliseringsprofessional te zijn. Ook als je enigszins te maken krijgt met digitale transformatie in je eigen bedrijf of gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp, ben je van harte welkom. Juist door de diversiteit aan functies van de deelnemers kan het een veelbelovende middag worden.

 

Kortom: de expertisebijeenkomst is een interessante aanvulling op het boek. Je krijgt een concreter beeld over en meer inzicht in het stappenplan, waardoor je actief aan de slag kunt met het digitale dilemma in je eigen organisatie.

 

Nieuwe bijeenkomst

Ben je geïnteresseerd geraakt? Deze bijeenkomst zal nog een keer plaatsvinden.
De eerstvolgende bijeenkomst zal 17 mei plaatsvinden in Zutphen. Deelname is kosteloos. Ik meld mij aan 17 mei | Zutphen | 14:30 – 17:00 u >>

Meer informatie over bijeenkomst in Zutphen >>

 

Contactpersoon:

Herrie Geuzendam, Directeur Bedrijfsvoering

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kunt betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 - 20 21 82 27 / Vraag per e-mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Contactgegevens

Herrie Geuzendam

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding


Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Digitaal

 Afbeelding

 

 

 

Digitale transformatie in het publieke domein

Echt anders werken: ontwikkelingen, resultaat en aanpak