of 59183 LinkedIn

Digitale transformatie, zo doe je dat!

Wij presenteren ons boek ‘Digitale transformatie, zo doe je dat’! Een interessant boek over verbetering van de publieke dienstverlening met digitalisering bij de overheid, speciaal voor transitiemanagers in de (semi)publieke sector.
Reageer

Op maandag 12 december presenteren wij vol trots het boek ‘Digitale transformatie, zo doe je dat’ van auteurs Patricia Croese en Marjan Schils. Een interessant boek over verbetering van de publieke dienstverlening met digitalisering bij de overheid, speciaal voor transitiemanagers in de (semi)publieke sector.

9789462761254-480x600Een doelstelling die JS Consultancy en de auteurs willen realiseren door het inzetten en opleiden van de juiste mensen hiervoor. Op maandag 12 december (14.00 tot 16.00 uur in gastgemeente Almere) wordt het boek gepresenteerd en overhandigd aan de Digicommissaris Bas Eenhoorn in een interactieve bijeenkomst rond het thema “verbetering dienstverlening met digitalisering”. Kom deze middag kennismaken met de auteurs en sprekers en ontvang natuurlijk ook je eigen, door de auteurs getekend, exemplaar van het boek!

 

Lees meer over het programma van maandag 12 december >> 

 

AANMELDEN

Meld u nu aan voor de boekpresentatie op 12 december in Almere >>

 

MEER INFORMATIE

Voor vragen neem contact op met Olaf Licht, senior adviseur Bedrijfsvoering.
E-mail: olaflicht@jsconsultancy.nl
Telefoon: 06 83 66 17 82

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Contactgegevens

Herrie Geuzendam

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding


Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.