of 59054 LinkedIn

c2GO biedt ondersteuning in werken met de drie decentraliserende wetgevingen

Reageer

De diverse decentralisaties binnen de zorgwereld, hebben grote gevolgen voor de werkwijze van gemeentes. Gerrit Bredewoud, commercieel manager bij Info Support, typeert de wijzigingen in de AWBZ als ‘een enorme kanteling’. “Eerst gingen we centraliseren en nu zijn we weer aan het decentraliseren. Gelukkig kunnen wij dat met onze oplossingen goed ondervangen.”

Met de beweging rond de drie decentralisaties – Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet – wordt alles weer kleinschaliger en komt het dichter tegen gemeentes aan te liggen. Nog afgezien van de verregaande consequenties voor de betrokken mensen, veranderen ook de administratieve processen en zijn er andere rapportages nodig om op kwaliteit en kosten te kunnen sturen.

 

Bredewoud signaleert dat veel gemeentes nog niet of onvoldoende geëquipeerd zijn om het werk op de nieuwe manier te gaan doen. “Info Support heeft nu c2GO ontwikkeld, een flexibel opgebouwde SaaS-oplossing die ondersteuning biedt in het werken met de drie decentraliserende wetgevingen.”

 

Lees meer hierover en download het hele artikel dat geplaatst is in ICT/Overheid.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingInfo Support B.V.         

Kruisboog 42

3905 TG  Veenendaal

T 0318 – 55 20 20

www.infosupport.com 

linda.hajema@infosupport.com

Meer nieuws

Bloggers