of 59250 LinkedIn

Business Analytics congres 2016

Business Analytics congres 2016. Succesvol implementeren van advanced analytics lijkt voor veel organisaties nog een brug te ver.
Reageer

Op 27 september 2016 is Future Facts, dochteronderneming van de Hot ITem Holding, als partner aanwezig op het Business Analytics congres 2016 van Heliview. Future Facts is gespecialiseerd in Business Analytics dienstverlening.

Advanced Analytics

Advanced Analytics (predictive analytics) wordt in steeds meer organisaties toegepast om de bedrijfsresultaten te verbeteren en betere producten, dienstverlening en ervaringen voor klanten te creëren. Maar het succesvol implementeren van advanced analytics lijkt voor veel organisaties nog een brug te ver.

 

Data driven business door advanced analytics

Tijdens dit congres krijgt u een aantal perspectieven en gaan we in op kennis, inspiratie en tools om een datagedreven organisatie te realiseren door de inzet van advanced analytics. Wat is ervoor nodig aan zowel de menselijke, procesmatige als technologische kant? Wat zijn de leerpunten en valkuilen van organisaties met ervaring op het gebied van big data toepassingen en advanced analytics?

 

Deelnemen?

Direct inschrijven

 

Meer informatie?

Ga naar de congrespagina van Heliview

Ga naar de website van Future Facts

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHot ITem B.V.

Danzigerkade 19

1013 AP Amsterdam

020-5810200

www.hotitem.nl

info@hotitem.nl


Meer nieuws

Aankomende events

Hot ITem organiseert geregeld evenementen waarin verschillende thema’s rondom Performance Improvement centraal staan.