of 59232 LinkedIn

Hot ITem

Hot ITem gelooft in wendbare organisaties die zijn voorbereid op de toekomst en zich snel kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. Alles wat wij doen heeft tot doel om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren. Dit doen wij samen met onze klanten, op basis van kwalitatief goede data en inzicht in de cruciale zaken. Op dit moment telt ons bedrijf meer dan 160 hoogopgeleide professionals, voornamelijk consultants, organisatiedeskundigen en ICT’ers.

Onze specialismen: Sturen en verantwoorden met Business Intelligence, Business Analytics, Big Data, Data Governance, Procesverbetering, Duurzame inzetbaarheid, Privacybescherming, Smart Cities, Internet of things, Cloud-strategie en Omnichannel.


  • Business Analytics congres 2016. Succesvol implementeren van advanced analytics lijkt voor veel organisaties nog een brug te ver.

    Business Analytics congres 2016

    Reageer
    Op 27 september 2016 is Future Facts, dochteronderneming van de Hot ITem Holding, als partner aanwezig op het Business Analytics congres 2016 van Heliview. Future Facts is gespecialiseerd in …

Contactgegevens

Hot ITem B.V.

Danzigerkade 19

1013 AP Amsterdam

020-5810200

www.hotitem.nl

info@hotitem.nl

Meest gelezen

Aankomende events

Hot ITem organiseert geregeld evenementen waarin verschillende thema’s rondom Performance Improvement centraal staan.