of 59054 LinkedIn

Shared Service Center voor de ICT dienstverlening

Reageer

Tijdens EMC Forum op donderdag 2 oktober 2014 in DeFabrique in Utrecht spreekt Willem Zwijgers, Unitmanager bij Equalit.

Equalit is het Shared Service Center voor de ICT dienstverlening van de gemeenten Alphen-Chaam Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Woensdrecht, Zundert, voor de OMWB (Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant) en de sociale werkvoorziening !Go.

Doelstelling is de krachten te bundelen om zo wettelijke verplichtingen en gemeentelijke ambities op ICT gebied het hoofd te kunnen bieden. Daarnaast kunnen door schaalvergroting gespecialiseerde diensten worden aangeboden die voor een individuele gemeente niet zelfstandig uit te voeren zijn. Willem Zwijgers is eindverantwoordelijk voor de samenwerking Equalit. In zijn presentatie bespreekt hij o.a. hoe Equalit de continuïteit van de ICT-dienstverlening waarborgt, de stijging van de ICT-kosten beperkt en de technische beschikbaarheid verhoogt. Tevens legt hij uit hoe Equalit streeft naar het verbeteren van kwaliteit en vergroten van de innovatiekracht.

 
Bekijk hier de video van Equalit.

 

Schrijf u nu in voor EMC Forum.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingDell EMC Computer Systems (Benelux)

Edisonbaan 14 B

3439 MN Nieuwegein

www.netherlands.emc.com

www.datacentered.nl / www.emcblog.nl

netherlands@emc.com 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding 

Meer nieuws

Afbeelding

 

 

Equalit: Samenwerkingsverband meerdere gemeenten

Bloggers