of 59108 LinkedIn

De toekomst van de digitale stad

Reageer

Technologie verandert zichtbaar en voelbaar onze steden: de wijze waarop we leven en werken en onze leefomgeving inrichten. Hoe maken we onze steden efficiënter, veiliger en leefbaarder? En hoe dragen data en nieuwe technologie hieraan bij? 

Graag nodigen wij u uit op maandagavond 6 juni voor een diner bij de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. Op deze avond delen Anneke Eurelings van de Gemeente Amsterdam en Patricia Florissi van EMC met u hun inzichten over en ervaringen met de ontwikkelingen van de digitalisering van onze maatschappij.

 

Programma:

- 18.00 Ontvangst en borrel
- 19.00 Presentatie Anneke Eurelings
- 19.30 Presentatie Patricia Florissi
- 20.15 Diner en Q&A

 

AfbeeldingAnneke Eurelings werkt al 13 jaar bij de gemeente Amsterdam en is momenteel als Programma Directeur Innoveren en Doen betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwe e-overheid. Hierbij zijn het stimuleren en faciliteren van nieuwe vormen van gebruik van gegevens, informatie en sociale media een belangrijk aandachtspunt om nieuwe werkwijzen en services voor burger, ondernemers en de eigen organisatie vorm te geven.

 


AfbeeldingPatricia Florissi is momenteel VP en Global CTO voor Sales bij EMC. Vanuit haar functie is zij wereldwijd betrokken bij diverse projecten op het gebied van Digital Cities waar EMC in participeert. Zij zal deze avond spreken over de ontwikkelingen en verschillende Smart City initiatieven, met een bijzondere focus op het gebruik van Big Data platformen om real-time data analytics mogelijk te maken, Internet of Things data te verzamelen en te managen en hoe al die data voor burgers, bedrijven en overheidsorganisaties te gelde kan worden gemaakt.  

 

Na afloop is er voldoende gelegenheid om te netwerken in de clubzaal.

 

Wilt u deze bijzondere avond bijwonen? Schrijf u dan snel in.

 

Nu aanmelden

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingDell EMC Computer Systems (Benelux)

Edisonbaan 14 B

3439 MN Nieuwegein

www.netherlands.emc.com

www.datacentered.nl / www.emcblog.nl

netherlands@emc.com 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding 

Meer nieuws

Afbeelding

 

 

Equalit: Samenwerkingsverband meerdere gemeenten

Bloggers