of 59108 LinkedIn

Bent u klaar voor de overstap naar de IT van morgen?

Reageer

De IT-afdeling zoals we die vroeger kenden, bestaat niet meer. Trends als mobiliteit, cloud computing, big data en social veranderen de rol van IT grondig: van dienstenleverancier naar die van voortrekker in de digitale transformatie. Heeft u alles al in huis om van deze evolutie een succes te maken?

Hoe de toekomst van IT er uit ziet, vertellen we u graag op de EMC Federation Conference op 10 februari in De Fabrique te Utrecht. De EMC Federation bestaat uit EMC, Pivotal, RSA, VCE, Virtustream en VMware, zes bedrijven die elk marktleider zijn op hun terrein en samen een unieke one-stop-shop bieden voor alles wat nodig is voor de moderne onderneming.

 

Specialisten, sponsoren en klanten geven u op 10 februari inzicht in nieuwe technologieën en methodologieën die waarde creëren voor uw organisatie en uw marktpositie verbeteren. Tegen het eind van de dag hebben termen als converged infrastructure, enterprise data lakes, hybrid cloud, security analytics, enterprise mobility en het software-defined datacenter voor u geen geheimen meer.

 

Mis deze kans niet om al vroeg in 2016 een voorschot te nemen op de toekomst.

 

Meer informatie en registratie>>

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingDell EMC Computer Systems (Benelux)

Edisonbaan 14 B

3439 MN Nieuwegein

www.netherlands.emc.com

www.datacentered.nl / www.emcblog.nl

netherlands@emc.com 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding 

Meer nieuws

Afbeelding

 

 

Equalit: Samenwerkingsverband meerdere gemeenten

Bloggers