of 59232 LinkedIn

Talent event in het Nationaal Militair Museum 5 maart 2015

Reageer

Securitytalenten gezocht

Op 5 maart organiseert CGI een bijeenkomst over cybersecurity in een spectaculaire èn toepasselijke omgeving: het onlangs geopende Nationaal Militair Museum in Soesterberg (Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX Soest). Ben jij een securitytalent op zoek naar een nieuwe baan en wil je meer weten over CGI’s klanten en oplossingen voor cybersecurity? Dan ben je van harte uitgenodigd om tussen de tanks en de gevechtsvliegtuigen kennis te maken met CGI en je mogelijk toekomstige collega’s.

Cybersecurity is een belangrijk thema voor CGI. De bescherming van gevoelige data en missiekritische systemen en infrastructuren tegen cyberaanvallen staat inmiddels hoog op de agenda van overheidsinstellingen en private ondernemingen. CGI geeft een passend antwoord op de vragen van haar klanten over cybersecurity, met praktische oplossingen in drie werkgebieden: Assess the Risk, Protect the Business en Operate with Confidence.

 

Tijdens het talent event geven we je graag meer informatie over wat deze oplossingen precies inhouden en wat werken bij CGI voor jouw carrière kan betekenen. Na een rondleiding door het museum zal een tweetal sprekers de ontwikkelingen in het vakgebied en bij onze klanten toelichten. We sluiten het evenement af met een buffet en een borrel.

 

Programma
16:00-17:00 uur           Ontvangst en kennismaking
17:00-18:00 uur Rondleiding museum
18:00-18:40 uur Ontwikkelingen in cybersecurity door een thoughtleader op dit domein
18:40-19:00 uur Cybersecurity bij CGI’s klanten
19:00-20:30 uur Buffet en borrel
20:30 uur Einde

 

Wat voor talent zoeken we?

We zijn op zoek naar cybersecurity specialisten of geïnteresseerden in de vakgebieden infrastructure engineering, software engineering, business & IT consultancy. Bij ons adviseer je klanten bij fundamentele vraagstukken op gebied van beveiliging van ICT infrastructuur, applicaties, bedrijfsprocessen en bijvoorbeeld de koppelingen naar procesbesturing. Verder ben je in staat beveiligingstechnieken te implementeren en waar deze niet direct toepasbaar zijn om creatief risicobeperkende maatregelen te nemen. Belangrijke technieken of onderwerpen waar je kennis van hebt zijn firewalls, IDS, IPS, SIEM, mobile security, virus scanning, penetratietesten en/of risico analyses.

 

Aanmelden

Wil je dit talent event bijwonen? Meld je dan met behulp van het online aanmeldformulier aan. Wees er snel bij, want het aantal plekken is gelimiteerd. Maak het met CGI.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers