of 59236 LinkedIn

Sander van den Born

Vice President Marketing & Communications

Sander is in november 2013 benoemd tot Vice President Marketing & Communications.

In deze rol is hij eindverantwoordelijk voor de afdelingen Marketing, Communicatie, Portfolio & Innovatie. Hij heeft een lange ervaring bij CGI en in die periode verschillende commerciële en managementfuncties vervuld in binnen- en buitenland. Eerder vervulde hij de rol van Innovation Director en vanaf oktober 2011 was hij verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie functies bij Logica Benelux.

Sander heeft een Executive MBA van Nyenrode Business Universiteit.

  • Innovatie is niet de toekomst, maar het hier en nu

    Reageer

    Hoe veranderlijker de markt, hoe groter de roep om innovatie. Disruptie? Dan is het standaard antwoord: innovatie. Sterker nog. Zonder vernieuwing gaan we economisch ten onder. Werkelijk iedere organisatie heeft het over innovatie en onze overheid heeft daar zelfs een beleid voor. Maar wat die innovatie nu precies inhoudt en hoe je die concreet vormgeeft is omgeven door vele misverstanden en even zoveel valkuilen.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers