of 59167 LinkedIn

Ron Wessel

 

Thoughtleader Digital Insights Public Safety & Jusitice

 

Ron Wessel is meer dan 20 jaar actief op het gebied van digital insights en heeft zich ondermeer verdiept in de belangrijkste databronnen voor de veiligheidssector. Met de juiste data is bijvoorbeeld inzicht te verkrijgen in hoe veilig een situatie of omgeving is. Met de opkomst van de digitale burger en de digitale agent en het gebruik van social media is de hoeveelheid informatie fors toegenomen. Ron houdt zich bezig met het vraagstuk hoe al deze data kan leiden tot betere veiligheidsinzichten. Sinds 2005 is hij werkzaam bij CGI en focust hij zich op Informatie Gestuurd Optreden en Digital Policing.

 

Stuur een bericht

  • Hallo, spreek ik met de digitale agent?

    Reageer

    In plaats van praten en bellen, appen en twitteren we tegenwoordig. Ook in onze communicatie met overheidsdiensten als de politie. Die moet daarmee om kunnen gaan. Wat daar voor nodig is, leest u in deze blog. Maak kennis met de digitale burger, de digitale agent en – jawel! – de Digital Policing Transformation Day!

     

    Onze samenleving en onze communicatie digitaliseren meer en meer. Zo was ik laatst bij een verjaardagsfeestje en een groot gedeelte van de tijd werd niet alleen gesproken, maar ook geappt, getwitterd, gefacebookt en zo meer. De Nederlands taal is heel wat nieuwe werkwoorden rijker (of volgens sommigen: armer).

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

Fallback Service

Alle bedrijven in Europa krijgen in februari 2014 te maken met SEPA, of ze het nu willen of niet. Maar wat is SEPA nu eigenlijk.

 

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers