of 59232 LinkedIn

IT Modernization van CGI halveert IT-kosten en maakt projecten vijf keer sneller

Reageer

Bijna de helft van grote organisaties en bedrijven kampt momenteel met sterk verouderde IT-systemen. Dit leidt vaak tot zeer hoge kosten en kan zelfs onherstelbare fouten en slechte bedrijfsresultaten tot gevolg hebben. Terwijl organisaties en bedrijven vooruit willen én moeten om te kunnen innoveren en te concurreren in de huidige markt, is hun IT vaak niet gereed om hierin mee te gaan en is dit vaak zelfs een remmende factor bij innovaties.

IT-systemen bij veel bedrijven zijn vaak complex, verouderd en traag. De kosten voor beheer en onderhoud lopen hoog op. De betrouwbaarheid staat onder druk en de compliance is twijfelachtig. Ook is de IT vaak niet ingericht op inzet van en communicatie met nieuwe media en kanalen. Met andere woorden: terwijl de business wil innoveren en razendsnel naar de markt wil, kan de IT het tempo niet volgen. Hoewel de urgentie hoog is, stellen veel organisaties de benodigde modernisering toch uit. Zij zien op tegen de kosten, personele inspanningen en doorlooptijd van een dergelijke transformatie. Ook zijn ze nog niet op de hoogte van nieuwe technologieën die een dergelijke transformatie en een veel goedkopere, flexibelere IT mogelijk maakt.

 

Om bedrijven hierbij te helpen, heeft CGI diverse ‘IT Modernization’ technologieën en oplossingen ontwikkeld om bedrijven snel, kostenefficiënt en risicovrij te transformeren naar moderne, flexibele, robuuste en kosteneffectieve IT. Hierdoor maakt IT Modernization een ongeëvenaard snelle en risicoloze transformatie mogelijk. Bedrijven kunnen vervolgens meer dan 50% op hun infrastructuur besparen. Zo worden bijvoorbeeld mainframekosten met 90% teruggedrongen en datamigraties kunnen tot 30% goedkoper worden uitgevoerd. Bovendien bereiken bedrijven een time-to-market die vijf keer zo kort is als gebruikelijk.

 

IT Modernization is een brede mix van door CGI nieuw ontwikkelde technologieën en ‘proven’ solutions op het gebied van IT Asset Management, Legacy Modernization, Application Renewal, Data Migration Factory en Mission Critical Application Hosting. IT Modernization is niet per se gericht op de vervanging van het totale IT-landschap, maar op een rendabele modernisering van juist de meest kritische processen en systemen van een bedrijf. In de infographic is te zien hoe de moderniseringsaanpak van CGI eruit ziet.

 

Edwin Hendriks, Thought Leader voor IT Modernization bij CGI: “Het zijn enorme obstakels waar bedrijven door verouderde IT-systemen tegenaan lopen. Ze kampen met legacy-systemen die oud, complex en duur zijn, maar wel essentiële bedrijfsgegevens bevatten. Hierdoor kunnen bedrijven moeilijk nieuwe technologieën doorvoeren. IT Modernization van CGI biedt met bijvoorbeeld Application Renewal een nieuwe productiviteits- en kwaliteitstool die verouderde of nieuwe IT systemen in korte tijd kan (her)bouwen naar geoptimaliseerde en flexibele systemen. Application Renewal helpt CGI organisaties over te gaan naar IT met een ongeëvenaarde time-to-market. Dit brengt de innovatie- en slagkracht van een onderneming naar een geheel nieuw niveau”.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers