of 59250 LinkedIn

Impact van cyberbedreigingen neemt alleen maar toe

Reageer

Onze wereld wordt steeds meer ‘hyperconnected’ door geavanceerde netwerken, e-commerce, mobiele apparaten, tablets en andere innovaties. Omdat bedrijven, overheden en particulieren steeds afhankelijker worden van deze verbindingen, worden belangrijke gegevens – veelal persoonlijke informatie van klanten en burgers – steeds kwetsbaarder en zien we de impact van cyberbedreigingen alleen maar toenemen.

In deze whitepaper nemen we u mee in de complexiteit van cyberdata risico's en de (gedeelde) verantwoordelijkheid van alle betrokken partijen in het cyberdata ecosysteem, om gegevens te beschermen en privacy wetgeving te respecteren.

 

Aan het einde vindt u een reeks belangrijke vragen die u zullen helpen bij het beoordelen van uw organisatie. Deze paper is met name bedoeld voor grote (internationale) organisaties vanaf 500 medewerkers.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers