of 59142 LinkedIn

Eelco Stofbergen

Director Consulting Services en Thoughtleader Cybersecurity

Eelco Stofbergen is Director Consulting Services en Thoughtleader Cybersecurity. In deze rol leidt hij de ontwikkeling en positionering van innovatieve cybersecurity oplossingen en diensten voor CGI. Eelco richt zich op zowel de strategische als de operationele kant van cybersecurity en het spanningsveld daartussen. Daarbij heeft hij een bijzondere interesse in innovatieve benaderingen van cybersecurity, waaronder de organisatiepsychologie van cybersecurity, big data analytics, het gebruik van threat intelligence en de beveiliging van Internet of Things.

 

Eelco studeerde Econometrie in Rotterdam. Hij is bestuurslid van het cybersecurity innovatieplaftorm IIPVV en een regelmatige gastdocent over cybersecurity bij verschillende opleidingen in het hoger onderwijs.

  • Vijf tips om uw organisatie in 2016 privacy-proof te maken

    Reageer

    De champagne is inmiddels ontkurkt om het nieuwe jaar in te luiden. Voorvechters van privacy hebben dit keer extra reden om te proosten op het nieuwe jaar. Op 1 januari 2016 is namelijk de Meldplicht Datalekken ingegaan. Deze meldplicht schrijft voor dat organisaties waar persoonsgegevens uitlekken verplicht zijn dit (onder bepaalde voorwaarden) te melden. De invoering van de meldplicht past in een trend van groeiende aandacht voor privacy waar organisaties op in moeten spelen.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

Fallback Service

Alle bedrijven in Europa krijgen in februari 2014 te maken met SEPA, of ze het nu willen of niet. Maar wat is SEPA nu eigenlijk.

 

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers