of 59142 LinkedIn

Dorita Goeijenbier

Director Consulting Services Energy & Utilities

  • Blijf investeren en elkaar inspireren in de energietransitie!

    Reageer

    De overgang naar een duurzame samenleving zal een enorme impact hebben op ons dagelijkse doen en laten. Het is een transitie die – zoals bij elke grootschalige verandering – veel vragen oproept. Om die te beantwoorden kunnen we over de grens inspiratie opdoen en binnen de grenzen van ons land de samenwerking opzoeken.

  • Interconnecties: sleutel tot duurzame Europese energiemarkt

    Reageer

    Enkele weken geleden was ik voor mijn werk in Finland. Dat land werkt aan de ontwikkeling van de elektriciteitsmarkt in de Nordics. Daarbij is samenwerking tussen landen de sleutel om een optimale energiemarkt te realiseren. Maar een land als IJsland is volledig geïsoleerd; de huidige ontwikkelingen op de energiemarkt gaan eraan voorbij. IJsland is een duurzaam energieland: alle elektriciteit is afkomstig van thermische en waterkrachtcentrales. Het ligt op een geologische ‘hotspot’ met onuitputtelijke energiebronnen uit aardwarmte en heeft een overschot aan elektriciteit. Uit enkele studies blijkt dat het land al decennia naar mogelijkheden zoekt om te exporteren. Welke bijdrage zou IJsland kunnen hebben in de ontwikkeling naar een duurzame Europese energiemarkt?

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

Fallback Service

Alle bedrijven in Europa krijgen in februari 2014 te maken met SEPA, of ze het nu willen of niet. Maar wat is SEPA nu eigenlijk.

 

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers