of 59250 LinkedIn

Cybersecurity is veel meer dan gewoon een andere naam voor IT-security

Reageer

Cybersecurity is duidelijk veel meer dan gewoon een andere naam voor IT-security. Overheden in de VS, Canada en Europa hebben cybersecurity hoog op de agenda gezet, tot het niveau van topprioriteit voor economische en nationale veiligheid. Voor zowel bedrijven als overheden is het op een juiste wijze invulling geven aan cybersecurity in al zijn elementen van wezenlijk belang voor toekomstige groei, innovatie en concurrentievoordeel.

Deze whitepaper beschrijft de randvoorwaarden voor een effectieve cybersecurity-aanpak voor missiekritische (bedrijfs-)infrastructuren. Het toegepaste framework is gebaseerd op internationale standaarden en best practices en helpt organisaties zich beter te beschermen tegen de toenemende dreiging van cybercrime. De paper is met name bedoeld voor grote internationale organisaties vanaf 500 medewerkers.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers