of 59221 LinkedIn

Succesvolle migraties naar Key2Vergunningen

Reageer

Stadsdeel Amsterdam Centrum, de gemeente Hilversum en Omgevingsdienst Brabant Noord hebben de vergunningenoplossing van Centric in gebruik genomen.

Na een meervoudige onderhandse aanbesteding en een geslaagde proof of concept is de afdeling Vergunningen en Handhaven van de gemeente Hilversum sinds december in productie met de zaakgerichte vergunningenapplicatie van Centric, Key2Vergunningen. Hilversum gebruikt voor Vergunningverlening, Toezicht en Handhaven (VTH) al twintig jaar de oplossingen van Centric.

 
‘Pragmatisch en doortastend’

Ook Stadsdeel Amsterdam Centrum en Omgevingsdienst Brabant Noord zijn gemigreerd naar Key2Vergunningen. Peter-Hans Umans, projectleider bij de gemeente Amsterdam, is te spreken over de geslaagde eerste fase van de implementatie: “De Centric-consultants zijn pragmatisch en doortastend te werk gegaan. Samen hebben we gezorgd voor een succesvolle en vlotte productiegang van Key2Vergunningen.”

Met de Key2Vergunningen beschikken de drie organisaties over een compleet VTH-systeem, inclusief geïntegreerd documentmanagementsysteem en krachtige workflowfunctionaliteit.

 

Aansluiting op landelijke voorzieningen

De Centric-oplossing voor gemeenten, samenwerkingsverbanden en omgevingsdiensten ondersteunt digitaal en zaakgericht werken, met gebruik van authentieke basisgegevens en gestandaardiseerde aansluitingen op landelijke voorzieningen, zoals het Omgevingsloket online (OLO).

Dankzij de modulaire opzet van Key2Vergunningen bepalen organisaties zelf welke onderdelen het beste aansluiten bij hun behoeften. Het systeem kan zo in iedere situatie naar wens worden ingericht.

 

Totaaloplossing voor ruimtelijke ordening

Key2Vergunningen is onderdeel van Suite4Omgevingsdiensten, de totaaloplossing van Centric voor ruimtelijke ordening.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers