of 59221 LinkedIn

Living Lab Eindhoven werkt met Centric aan invulling 3D

Reageer

De gemeente Eindhoven en Centric bundelen de krachten om een invulling te geven aan de decentralisaties, door bestaande oplossingen te verbinden en nieuwe te ontwikkelen.

Living Lab Eindhoven is één van vijf zogenaamde Living Labs, ICT-proeftuinen waarin gemeenten – Eindhoven Zaanstad, Leeuwarden, Utrecht en Enschede – ter voorbereiding op de decentralisaties experimenteren met nieuwe oplossingen voor de informatievoorziening in het sociaal domein.

 

Integratie WIZportaal met Centric-applicaties
Van 1 april 2014 tot 1 juli 2015 ontwikkelt de gemeente samen met leveranciers Centric en Solviteers oplossingen waarmee ook andere gemeenten hun dienstverlening in het sociaal domein kunnen verbeteren. Belangrijk speerpunt voor het Living Lab is de integratie van WIZportaal met de applicaties van Centric.

 

Servicebus
De integratie zal onder andere plaatsvinden door een live koppeling met het zakenmagazijn van Centric. De Conductor – de gemeentelijke servicebus – vormt het hart van het binnengemeentelijke berichtenverkeer, dat zo veel mogelijk plaatsvindt op basis van landelijke standaarden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers