of 59232 LinkedIn

Kijk-en-vergelijk principe op Zaaksystemen in Beeld LIVE!

Reageer

Op 12 februari 2015 vindt het eerste Zaaksystemen in Beeld LIVE! van de makers van zaaksystemeninbeeld.nl plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Een kosteloos event waar u de zaaksystemen van Centric en andere leveranciers LIVE kunt bekijken.

In één middag een groot aantal zaaksystemen LIVE van verschillende leveranciers bekijken, vergelijken en direct hierover in gesprek met elkaar kunnen gaan. De organisatie heeft één doel: zoveel mogelijk mensen kennis bieden over het aanbod van zaaksystemen. U krijgt alle ins- en outs van de verschillende zaaksystemen op een kijk-en-vergelijk principe. 

 

De zaaksystemen worden gedemonstreerd aan de hand van vaste thema’s als Klantcontact, De zaakafhandeling, Informatie en overzicht en Beheeromgeving. Daarnaast laten alle leveranciers hun unique selling point zien. Centric focust zich hiervoor op zaakgericht werken in GWS4all:

Tijdens de themasessie behandelen we het zaakgericht werken in GWS4all in combinatie met het Zaak- en Documentsysteem. Hoe wordt een poststuk gescand en van metadata voorzien? Hoe ontstaat hierdoor een zaak in GWS4all? Aandacht is er ook voor het toevoegen van documenten en de verdere afhandeling van de zaak. Verder laten we zien hoe u zaakdetails en bijhorende documenten raadpleegt in Key2Zaken, Key2Klantcontact en GWS4all en demonstreren we de koppeling met MijnOverheid Lopende Zaken.

 

Interessant voor wie?
Zaaksystemen in Beeld LIVE! is interessant voor overheidsorganisaties die binnenkort een zaaksysteem gaan aanschaffen, die er net één hebben aangeschaft of die juist al een tijd ervaring hebben. Voor alle medewerkers van organisaties die met zaakgericht werken te maken krijgen of hebben is Zaaksystemen in Beeld LIVE! een must. 

 

Contact

Bonny van Bokkem, Evenementencoördinator

+31 6 57 53 78 88

bonny.van.bokkem@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers