of 59236 LinkedIn

In slechts 10 weken overstappen naar de nummer 1 in Burgerzaken

Reageer

Gemeenten hebben hun burgerzaken graag goed voor elkaar. Steeds meer gemeenten maken daarom de overstap naar de moderne burgerzakenoplossing van Centric.

Centric blijft investeren in de kwaliteit van Key2Burgerzaken. Zo is de applicatie uitgebreid met het klantvriendelijke Portaal Burgerzaken en wordt hard gewerkt aan vernieuwing van de burgerlijke stand, onbemande uitgifte en aansluiting op MijnOverheid Berichtenbox.

Vanwege deze vernieuwingen kiezen steeds meer gemeenten ervoor hun dienstverlening aan inwoners te verzorgen met Key2Burgerzaken. Eind vorig jaar zijn de gemeenten Ermelo, Boxmeer, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht gemigreerd. Met een aantal andere geïnteresseerde gemeenten lopen inmiddels gesprekken.

 

Tweederde van alle Nederlanders geregistreerd in Key2Burgerzaken

Liefst 218 van de 393 zelfstandige Nederlandse gemeenten gebruiken momenteel de burgerzakenoplossing van Centric (55%). Dat betekent dat ruim 11 miljoen personen, ofwel 65% van de Nederlandse bevolking, geregistreerd staan in Key2Burgerzaken.

 

Zorgeloos over op de BRP

Key2Burgerzaken ondersteunt alle processen van de afdeling Burgerzaken en is de modernste integrale oplossing op dit vakgebied. In Key2Burgerzaken worden persoonsgegevens geregistreerd in het kader van de Wet basisregistratie personen. De applicatie wordt voorbereid om aan te sluiten op het Programma Operatie BRP, zodat gemeenten straks zorgeloos overgaan naar de BRP.

 

Eenvoudig overstappen

Overstappen naar Key2Burgerzaken is eenvoudig en gaat snel, in gemiddeld 10 weken. In overleg kan hiervan worden afgeweken. In het verleden hebben we samen met een gemeente een migratie uitgevoerd in slechts 6 weken.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Key2Burgerzaken voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met productmanager Sandra Post via sandra.post@centric.eu.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers