of 59232 LinkedIn

Hosting Platform Rijksoverheid Online

Reageer

Dienst Publiek en Communicatie van het Ministerie van Algemene Zaken heeft Centric en haar partner Prolocation geselecteerd voor het beheer van de hostingomgeving van het Platform Rijksoverheid Online.

Sinds 16 juli 2014 verzorgen Centric en Prolocation gezamenlijk het technisch beheer en technisch applicatiebeheer van het Platform Rijksoverheid Online (PRO). Het PRO beheert meerdere websites van de Rijksoverheid, waaronder Rijksoverheid.nl. Centric voert alle niet-technisch-inhoudelijke activiteiten uit, zoals servicemanagement, projectmanagement, regie, consultancy en het accountmanagement. Prolocation neemt de technische activiteiten voor rekening: het technisch beheer, technisch applicatiebeheer en architecteninput. Deze samenwerkingsvorm heeft zijn waarde bewezen bij diverse opdrachtgevers en vormt een ideale mix waarin de partijen elkaar versterken.
 
Vier jaar met optie op verlenging

Centric kreeg de opdracht na een aanbesteding van de Dienst Publiek en Communicatie van het Ministerie van Algemene Zaken. De aanbieding van Centric en Prolocation kwam zowel op prijs als op kwaliteit als beste uit de bus. De samenwerking zal vier jaar lopen met een mogelijke verlenging van nog eens vier jaar.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers