of 59232 LinkedIn

Hoe draagt IT daadwerkelijk bij aan onze veiligheid?

Reageer

Veiligheid voorop in het nieuwe Centric Overheid-magazine

Het magazine Centric Overheid van april laat zien hoe de combinatie van samenwerking en technologie leidt tot innovaties die het verschil maken in het leven van morgen. Hoe draagt IT daadwerkelijk bij aan onze veiligheid?

Samen met de gemeente Moerdijk maakt Centric een Omgevingsdashboard dat burgers realtime informeert over risico’s in hun directe omgeving. En mocht er een calamiteit ontstaan, dan biedt het dashboard een handelingsperspectief. Als er een gifwolk ontsnapt, kun je tenslotte maar beter de goede kant oplopen. Burgemeester Jac Klijs legt in het magazine uit hoe hij samen met partners zijn industrierijke regio een veiligheidsimpuls geeft.

 

Verder gaan we op bezoek bij wethouder Simon Fortuyn van Lansingerland, bij wie de koffie en het Portaal Burgerzaken altijd klaarstaan. En wist u dat Centric-oprichter Gerard Sanderink investeert in de economische ontwikkeling van zijn geboorteregio Twente? Met het nieuw te bouwen Sanderink Technology Center en studiebeurzen voor talentvolle techniekstudenten wil Sanderink iets teruggeven aan de maatschappij. Lees het hele verhaal in de nieuwe Centric Overheid!

 

Vraag het magazine kosteloos aan

Het magazine Centric Overheid informeert klanten bij de lokale overheid over actuele ontwikkelingen rondom overheid en ICT. Wilt u de papieren Centric-magazines ontvangen? Abonneer u kosteloos via centric.eu/magazines. Eerder verschenen nummers zijn online te bekijken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers