of 59221 LinkedIn

Centric presenteert Productbeleid voor de Lokale Overheid 2015-2016

Reageer

Centric presenteert het nieuwe Productbeleid voor de Lokale Overheid 2015-2016, met daarin de productplannen voor de komende twee jaar en haar visie op de actuele ontwikkelingen rondom overheid en ICT.

Het Productbeleid voor de Lokale Overheid biedt een overzicht van de verbeteringen en uitbreidingen die Centric de komende jaren verwerkt in haar producten en diensten. Het Productbeleid wordt ieder jaar vastgesteld in overleg met de Gebruikersvereniging Centric.

 

Totaaldienstverlener: van software tot outsourcing
Het Productbeleid laat zien dat Centric zich ontwikkelt als totaaldienstverlener, die haar klanten op alle aandachtsgebieden ondersteunt of zelfs helemaal ontzorgt. Van belastingen tot burgerzaken en van zaakgericht werken tot zorg.

 

Steeds vaker nemen klanten diensten af als SaaS-oplossing of besteden zij werkzaamheden helemaal uit. Centric zorgt er dan voor dat applicaties of processen beschikbaar zijn, zodat klanten daar zelf geen omkijken naar hebben.

 

Productbeleid in de pas met actualiteit
Het beleid van de overheid verandert continu, en onze ondersteunende software volgt de hervormingen op de voet. Zo is 2015 het jaar van de decentralisaties in het sociaal domein. Zoals altijd blijft Centric ook dit jaar deze en andere beleidshervormingen zo goed en zo snel mogelijk verwerken in haar oplossingen.

 

Identiteitbeheer in de cloud
Ons aanbod van oplossingen en diensten groeit snel. Zo kunnen overheden en bedrijven vanaf dit jaar ook terecht bij Centric voor het beheer van de digitale identiteiten van gebruikers. Organisaties beheren deze voortaan veilig en efficiënt in de Nederlandse cloud via de nieuwe dienst HelloMe.

 

Bekijk het interactieve Productbeleid
Lees alles over onze nieuwe en bestaande oplossingen in het interactieve Productbeleid voor de Lokale Overheid 2015-2016.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers